~~ :: JoM FoLloW Ai :: ~~

Friday, 13 December 2013

Barangan kait yg terbaru..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...mcm biasa zila dah lama xconteng blog ni..Gara-gara sibuk dgn urusan harian..biasalah kan,nk kena urus suami dan ank2.Urusan rumahtangga gitu..

Walaupun sibuk,sempat lg tu zila teruskan hobi mengait nih..Ada la beberapa item yg dah siap.

Ada yg ditempah khas dan ada jg sebagai hadiah untuk bayiyg baru lahir..Semuanya di buat dgn perasaan kasih dan sayang..

Xnak cerita banyak dah..Jom lihat hasil terbaru dari zila ye.Boleh aje kalau nak komen apa2..buat suntik semangat.. :)










Gambar-gambar kat atas tu adalah hasil terkini dan ada juga yg dah lama kait tapi baru sibuk nak masukkan kat sini...

Ada baby booties, set baby,doili, bunga penanggah untuk kenduri kendara,mini purse untuk si comel dan juga dress..Ok lah,ada masa nanti zila masukkan lagi hasil kraftangan yang ada ye..Tengah cari semangat nak kait vest utk sang suami plak nih..Dan kalau berkesempatan nak kait lagi produk-produk yang kiut miut sebagai sampel..

Pada yg berminat nak tempah,pun boleh juga..boleh je pm kat fb @ tinggalkan komen kat gambar-gambar yang berkenaan..InsyaaAllah pasti ku balas yer..

Ok lah,rasanya dah cukup sampai setakat ini.Ada masa bertemu lagi..

bye bye.... :)

Thursday, 6 June 2013

Aktiviti terkini... :)

Assalamualaikum n selamat petang...

Lama sungguh rasanya xjengah blog ni..Sejak dah makin bizi amik order crochet.Tak sempat nak update..

Kini, curi masa utk update blog dgn hasil2 crochet yg dah lama pun siap...Hm..tahan lah juga dari xde langsung kan??

Jom cuci mata...xmo ckp banyak dah..hehehehe


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Handbag

 
Sarung telur

Beg mengaji

Beg Telekung

Beg Hello Kitty

Set Dress, beg Hello kitty dan Bolero

Set Cardigan

Monday, 6 February 2012

Cardigan

New Project...


Bebop Cardi

Jacket

Jacket

Hoodie Jacket

Baby Dress

Shrug/Wrap

Pencil Case

Baby Hat

Tuesday, 20 December 2011

Baby Shell Dress

Shell Dress

Friday, 7 October 2011

New Project...Taa daaaaaa !!!

Waaaahhhhh....dah lama benar rasanya xupdate blog kesayangan nihh..Ada la sikit2 nak upload gambar.Ni pun projek yang baru siap..


Alas mesin basuh
  Haa...yg ni alas utk mesin basuh kat dapur tu.Saiz ni dpt memuatkan/menutup atas mesin basuh yg berkapasiti 12 kg....

Hexsagon Granny..
 Dan....yang ni pulak Hexsagon Granny..Ada 8 bucu..ni sebenarnya nak wat wall hanging..untuk perhiasan je..Maklumle bunganya timbull..heheehehe


So,sekarang ni sibuk nak siapkan sarung telur yg Kakno tempah..dah siap nanti ai upload gambarnya ye...tungguuuuuu..



love

Tuesday, 6 September 2011

Poncho

For my lil princess...Yoyinn..

Monday, 25 July 2011

Siap!!

Wallah...akhirnya siap jugak dress utk my lil Oyin..nasib baik dia suka,xsabar2 nak pakai bila ai gtau dah siap..

Light blue dress


Puas rasanya dpt buat segala kraft/crochet utk ank2 tersayang...