~~ :: JoM FoLloW Ai :: ~~

Friday, 13 December 2013

Barangan kait yg terbaru..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...mcm biasa zila dah lama xconteng blog ni..Gara-gara sibuk dgn urusan harian..biasalah kan,nk kena urus suami dan ank2.Urusan rumahtangga gitu..

Walaupun sibuk,sempat lg tu zila teruskan hobi mengait nih..Ada la beberapa item yg dah siap.

Ada yg ditempah khas dan ada jg sebagai hadiah untuk bayiyg baru lahir..Semuanya di buat dgn perasaan kasih dan sayang..

Xnak cerita banyak dah..Jom lihat hasil terbaru dari zila ye.Boleh aje kalau nak komen apa2..buat suntik semangat.. :)










Gambar-gambar kat atas tu adalah hasil terkini dan ada juga yg dah lama kait tapi baru sibuk nak masukkan kat sini...

Ada baby booties, set baby,doili, bunga penanggah untuk kenduri kendara,mini purse untuk si comel dan juga dress..Ok lah,ada masa nanti zila masukkan lagi hasil kraftangan yang ada ye..Tengah cari semangat nak kait vest utk sang suami plak nih..Dan kalau berkesempatan nak kait lagi produk-produk yang kiut miut sebagai sampel..

Pada yg berminat nak tempah,pun boleh juga..boleh je pm kat fb @ tinggalkan komen kat gambar-gambar yang berkenaan..InsyaaAllah pasti ku balas yer..

Ok lah,rasanya dah cukup sampai setakat ini.Ada masa bertemu lagi..

bye bye.... :)

Thursday, 6 June 2013

Aktiviti terkini... :)

Assalamualaikum n selamat petang...

Lama sungguh rasanya xjengah blog ni..Sejak dah makin bizi amik order crochet.Tak sempat nak update..

Kini, curi masa utk update blog dgn hasil2 crochet yg dah lama pun siap...Hm..tahan lah juga dari xde langsung kan??

Jom cuci mata...xmo ckp banyak dah..hehehehe


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Handbag

 
Sarung telur

Beg mengaji

Beg Telekung

Beg Hello Kitty

Set Dress, beg Hello kitty dan Bolero

Set Cardigan